Министрите похарчиха 900 000 британски лири с P&O Ferries през

...
Министрите похарчиха 900 000 британски лири с P&O Ferries през
Коментари Харесай

Министрите похарчиха 900 000 британски лири с P&O Ferries след „ужасяващия“ скандал с уволнението на моряци

Министрите похарчиха 900 000 английски лири с P&O Ferries през двете години след абсурда с всеобщите уволнения, при който държанието на компанията беше наречено „ ужасяващо “ от държавното управление.

На годишнината от абсурда, при който стотици чиновници бяха уволнени без предварителна консултация, лейбъристите предизвестиха, че малко или нищо не е направено, с цел да се предотврати повторението му.

Оттогава държавните отдели са похарчили съвсем £900 000 с P&O Ferries, главно посредством Министерството на защитата, съгласно данни, получени от Labor in Parliamentary Questions.

Луиз Хей, секретар по превоза в сянка на лейбъристите, сподели: „ Изминаха две години, откогато P&O Ferries нелегално уволни 786 служащи и ги размени с служащи посредством организации, плащащи по-малко от минималната заплата. Оттогава малко или нищо не се е трансформирало: следствието на компанията е замлъкнало, уволнението и повторното наемане са към момента законни, не са въведени обвързващи ограничения за отбрана на трепя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР