Министрите Петя Аврамова, Теменужка Петкова, Нено Димов и Данаил Кирилов

...
Министрите Петя Аврамова, Теменужка Петкова, Нено Димов и Данаил Кирилов
Коментари Харесай

Четирима министри отговарят на въпроси на депутати

Министрите Петя Аврамова, Теменужка Петкова, Нено Димов и Данаил Кирилов ще дават отговор на депутатски въпроси по време на петъчния надзор, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Регионалният министър Петя Аврамова ще показа информация за положението на интернационалния път Е79 в сектора Враца – Монтана.

Енергийният министър Теменужка Петкова ще отговори за реализацията на плана “Балкански поток ” на българска територия. Темата стана изключително настояща след отправените рецензии от страна на съветския президент Владимир Путин, че България бави построяването на българския сектор от „ Турски поток “.

Екоминистърът Нено Димов ще показа данни за замърсяване на река в Старозагорско, за загробването на умъртвени животни от заболяването Африканска чума по свинете през 2019 година, концесиите за минерална вода.

Към министъра на правораздаването Данаил Кирилов е насочен въпрос по отношение на риск от процедура против България от страна на Групата страни против корупцията към Съвета на Европа (GRECO) поради неотдавнашните законодателни промени, с които се разрешава безкрайно финансиране на политически партии от частни лица. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР