Министрите от кабинета очакват решението на президента Румен Радев за

...
Министрите от кабинета очакват решението на президента Румен Радев за
Коментари Харесай

Служебните министри очакват решението на Радев дали остават в следващия кабинет

Министрите от кабинета чакат решението на президента Румен Радев за идващия състав на служебното държавно управление. " Все още нямам информация, то не е въпрос единствено на предпочитание, а и на благоприятни условия на този, който бъде поканен ", сподели в Министерския съвет служебният министър на земеделието Явор Гечев. " Ако президентът реши, можем да работим още ", добави той.

" Принципно, към момента работя по целите на сегашния длъжностен кабинет и оценката за неговата работа не зависи от мен ", сподели Росица Карамфилова-Благова, длъжностен министър на околната среда и водите. " Начертала съм целите за дълъг интервал от време, тъй като от 17-18 години се развъртвам в областта на околната среда и водите. Президентът ни е избрал и ние би трябвало да отчетем работа си пред него ", сподели министърът на околната среда и водите.

Служебният министър на външните работи Николай Милков също не даде явен знак дали остава в идващия състав на кабинета. Той сподели, че през вчерашния ден е имал среща с президента и му е обяснил какво би трябвало да се свърши в областта на външната политика. " Ако президентът реши, най-вероятно бих бил подготвен да остана на поста ", сподели Милков.

" Надявам се, че нищо няма да се случи по време на честванията за Гоце Делчев (на 4 февруари в Скопие) и всичко да мине безшумно, безпрепятствено и добродушно ", сподели министърът на външните работи в отговор на журналистически въпрос.

По-рано денем служебният министър на районното развиване и благоустройството Иван Шишков също отхвърли да разяснява дали ще е в идващия състав на Министерски съвет.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР