Министрите ни са избрани по експертиза, те са наясно с

...
Министрите ни са избрани по експертиза, те са наясно с
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Аз съм глупав на фона на мисълта на Христо Иванов

 Министрите ни са определени по експертиза, те са наясно с проблемите и по какъв начин би трябвало да бъдат решени.Това сподели ръководителят на ПГ на " ИТН " в изявление за предаването " Тази заран “ по БТВ във връзка извършените през вчерашния ден срещи с " Демократична България “, " Изправи се БГ! Ние идваме “ и Българска социалистическа партия и представянето на състава на проектокабинета на Има Такъв Народ.

" Вчера имаше показване на проектокабинет. Представихме го дружно с всеки един претендент за министър. Ние ги поканихме, с цел да им представим проектокабинет. Нямаше диалози по състава. Ние бяхме безпределно ясни и не водим диалози по състава. Темата със съглашението е много преекспонирана и се употребява от сътрудници, когато няма какво да кажат. Експертните ни срещи по тематики бяха избрани от сътрудниците, където желаеха да се обясни какво предлагаме. Те са наясно с целите и по множеството сме на едно мнение. Искането за съглашение звучи като " няма какво да кажа “, в случай, че всичко е ясно “, уточни Йорданов.

" Ако забелязвате какво се случва в " Изправи се ", там има няколко говорещи глави и те от време на време приказват друго ", разяснява той.

" Всички са наясно с целите ни, по множеството точки сме на едно и също мнение. Попитайте Иванов и ген. Атанасов за какво не бяха на последната среща. ", недоумява сценаристът.

" От положително образование говорихме с Движение за права и свободи. На Христо Иванов взе да му се привижда Движение за права и свободи на всички места, а ние с тях се разминаваме по всички тематики. Не е обикновено да се тиражират клюки. Предвид, че Трифонов е рептил, лигата на извънземните има доста по-голямо въздействие при нас ", безапелационен е актуалният политик.

" Слави не се бърка в работата на групите. Той е водач на тази партия и има политически решения, в които взе участие. ", сподели той.

" Петър Илиев ни консултираше за референдума, който направихме. Той работеше по избор и съвет и той е един от нас. Той създаде и формулира въпросите за референдума. Ще се оправи в Министерство на вътрешните работи. Ние не слагаме хора, които няма да се оправят. Когато обсъждахме, минахме през доста имена. Беше обсъждан като вид за министър председател на един доста по-ранен стадий. Той щеше да е добър министър-председател “, добави Йорданов.

" Слави Трифонов е български жител, който не е в Народното събрание. Не сме премиерска република. Той ще дава изявленията когато и на който си изиска. Важното е какво се споделя, а не пред кого се споделя ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР