Министрите на външните работи на страните от Г-7 днес призоваха

...
Министрите на външните работи на страните от Г-7 днес призоваха
Коментари Харесай

Г-7 призова Русия да изясни напълно обстоятелствата около смъртта на Навални

Министрите на външните работи на страните от Г-7 през днешния ден приканиха Русия да обясни изцяло събитията към гибелта на съветския опозиционен водач Алексей Навални, предаде  Reuters .

Те показаха възмущението си от гибелта на Навални в пандиза, " незаслужено наказан за законната му политическа активност и битката му с корупцията ", се показва в изказване на Италия, която сега ръководи Г-7.

Външните министри на Англия, Канада, Франция, Германия, Италия, Япония и Съединени американски щати се срещнаха през днешния ден в Мюнхен.

Руската затворническа работа заяви, че Навални е примрял и умрял в петък (16 февруари), откакто се разхождал в наказателната колония, където е излежавал 30-годишната си присъда.

Майката Алексей Навални е била известена в събота, че синът й е умрял от " синдрома на неочакваната гибел ", а тялото на Навални е изпратено за експертиза и няма да бъде върнато на семействот, до момента в който тече следствието, уточни английската организация по-рано, като се базира на известия на представителя на Навални Кира Ярмиш.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР