Министрите на външните работи на 27-те държави от ЕС ще

...
Министрите на външните работи на 27-те държави от ЕС ще
Коментари Харесай

Външните министри на ЕС ще обсъдят икономическите и секторните санкции срещу Беларус

Министрите на външните работи на 27-те страни от Европейски Съюз ще обсъдят през днешния ден в Португалия в границите на неофициалната среща ГИМНИХ метода, по който ще осъществят икономическите и секторните наказания против Беларус поради. Това заяви при идването си на срещата висшият комисар по външна политика на Европейски Съюз, представен от ТАСС.
Що се отнася до самостоятелните наказания, техническата работа, обвързвана с правенето на нов черен лист е напреднала доста, счита Борел. Той акцентира, че през днешния ден не се чака да бъдат взети каквито и да е решения по въпроса със глобите, защото съвещанието е неофициално.
 Кой печели и кой губи от рестриктивните мерки на въздушния трафик над Беларус Кой печели и кой губи от рестриктивните мерки на въздушния трафик над Беларус
На 26 май влезе в действие възбрана за полети сред Киев и Минск. Столицата на Беларус беше най-популярният пункт за продан по пътя към Украй...
На 24 май нечерта срещата на върха на Европейски Съюз реши незабавно да бъдат въведени нови наказания против Беларус и настоя за. Брюксел се обърна към Международната организация за гражданска авиация да проверява случая от позиция на нарушаванията на Чикагската спогодба за интернационална гражданска авиация, както и на риска за сигурността на самолета и на пасажерите в него.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР