Министрите на торите са подложени на натиск най-накрая да дадат

...
Министрите на торите са подложени на натиск най-накрая да дадат
Коментари Харесай

На торите е казано да компенсират Алън Бейтс и жертвите на пощите, вместо да се карат с шефовете

Министрите на торите са подложени на напън най-сетне да дадат на началниците на пощите обезщетенията, които заслужават, откакто влязоха в гневен спор за закъснения.

Лиам Бърн, ръководителят на Бизнес комитета на Commons, изиска шефовете и министрите на пощите да прекратят играта на обвинявания и да получат чекове по пощите. Бизнес секретарят Кеми Баденок през днешния ден отхвърли изказванията, че нейният отдел е разпоредил закъснение на компенсациите за жертвите на ИТ абсурда с Horizon.

В изявление през уикенда отстраненият някогашен началник на пощите Хенри Стаунтън сподели, че е бил инструктиран от върховен държавен чиновник, с цел да отсрочи заплащанията до идващите избори. Но в Камарата на общините госпожа Баденок отвърна на удара, защото го упрекна в „ очевиден опит да търси възмездие след уволнението “.

Тя добави: „ Няма да има никаква изгода от забавянето на компенсацията. Това не има някакво доста влияние върху приходите. Би било полуда даже да се допуска. “ Г-жа Баденок сподели, че се надя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР