Министрите на отбраната на НАТО приеха нов план за действие

...
Министрите на отбраната на НАТО приеха нов план за действие
Коментари Харесай

НАТО с нов план при втора вълна от коронавирус

Министрите на защитата на НАТО одобриха нов проект за деяние при положение на втора вълна от ковид, заяви след края на съвещанието генералният секретар на Алианса Йенс Столтенберг.
Той планува основаването на запас за здравно съоръжение, както и на нов фонд, който да разреши на страните-членки от Пакта да получават бързо медицински произведения и услуги.

Столтенберг посочи, че мащабът на запаса и фонда ще зависят от това какъв брой страни ще дадат своя принос за тях.

Генералният секретар добави, че чака първите произведения и вноски да дойдат доста скоро.

" Отговорът на пропагандата не би следвало да бъде с агитация, а с обстоятелства, с цел да може истината да спечелва. Важно е да има свободни и самостоятелни медии и публицисти, които да задават сложните въпроси и да ревизират източниците ". Това съобщи генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг след края на двудневната видеоконференция на министрите на защитата на страните от алианса.

Столтенберг сподели, че военните министри от НАТО са разискали желанията на Съединени американски щати да изтеглят част от войските си от Германия. Той означи, че към този момент няма извънредно решение, както и че Съединени американски щати имат военно наличие и в други елементи на Европа, като уточни Черно и Балтийско море, както и Полша.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР