Министрите на БСП в състава на правителството са гласували против

...
Министрите на БСП в състава на правителството са гласували против
Коментари Харесай

Министрите на БСП гласували против нидерланските самолети

Министрите на Българска социалистическа партия в състава на държавното управление са дали своят вот срещу разполагането на изтребители на нидерландските Военновъздушни сили у нас . Това заяви в коридорите на Народното събрание депутатът от " столетницата " Филип Попов .

Припомняме, че за разполагането на самолетите, както и дислоцирането на 200 военнослужещи от " Ниската земя ", се разбра в четвъртък вечерта от известие на Министерския съвет. " От 4 март до 24 юни 2022 година на територията на Република България да се разположат сили и средства на Военновъздушните сили на Кралство Нидерландия в състав до 8 самолета и до 200 военнослужещи ", гласеше то.

" Министрите на Българска социалистическа партия са дали своят вот срещу, тъй като просто няма смисъл от това ", къс и явен в тезата на партията си си бе Попов.

" Към момента всички институции в България, всички служби, споделят, че няма директна заплаха за България от военния спор в Украйна ", уточни категорично той.

Народният представител отхвърли този въпрос да е довел до напрежение в обединението , било чисто партийна позиция, която Българска социалистическа партия отстоява. Нямало и нищо общо сред настоящия случай и преди седмица.

Припомняме, че породи спор в ръководещата коалиция сред депутата от " Продължаваме промяната " Александър Дунчев и Българска социалистическа партия. Поводът бе изказванието на Дунчев, че от партията на и уволняват положителни специалисти.
 Василев за труса в обединението: Лично мнение, нашите депутати имат глави на раменете си
Василев за труса в обединението: Лично мнение, нашите депутати имат глави на раменете си

Няма никакво напрежение
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР