Министрите да спрат със спекулациите и да не наместват петролната

...
Министрите да спрат със спекулациите и да не наместват петролната
Коментари Харесай

Инса ойл: След сигнала срещу Асен Василев ежедневно ни проверяват всички институции |

Министрите да спрат със спекулациите и да не наместват петролната компания „ Инса ойл “ във войната си в прокуратурата. Представители на държавното управление и профилираната прокуратура от през вчерашния ден си разменят в медиите изказвания свързани със сигнала, който „ Инса ойл “ подаде против вицепремиера и министър на финансите Асен Василев, се споделя в позиция на сдружението.

След подаване на сигнала „ Инса ойл “ всекидневно се ревизира от всички съществуващи в страната контролни финансови и административни органи. Като компания от петролния бранш се отнасяме с схващане към работата на държавните институции, само че активността им през последните дниграничи с административен тормоз, основаване на целенасочени спънки в работата нафирмата или е подготовка за предприемане на други ограничения, които да доведат до ограничение на нейната икономическа активност, се споделя в позицията на компанията. 

В „ Инса ойл “ работят над 500 индивида, а за миналата 2021 година компанията е внесла в държавната хазна налози в размер на 730 милиона лв.. Ние сме част от икономическата, а не от политическата система в България. От десетки години „ Инса ойл “ е сътрудник на престижни компании в Европа и целия свят.

Уважаваме българските институции и българското държавно управление и за повторно се обръщаме към тях с настояването да не спекулират с името на компанията. Настояваме сигналът до способените органи да се разглежда всъщност, а не като мотив за политическа или правосъдна принуда към компанията, пишат още от Инса ойл. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР