Министри, политици, общественици и популярни лица от хайлайфа се събраха

...
Министри, политици, общественици и популярни лица от хайлайфа се събраха
Коментари Харесай

Интересни лица на приема на президента

Министри, политици, общественици и известни лица от хайлайфа се събраха на обичайния банкет при президента по случай 24 май. 

Домакини на бала бяха президентът Румен Радев и неговата брачна половинка Десислава. 

На празненството в Националния исторически музей първата дама блесна в грациозен бял костюм, който съчета с чанта и обувки на ток в цвят бордо. 

Интересен кадър пък притегли вниманието на по-наблюдателните - основният прокурор Иван Гешев, който се намира в центъра на серия от кавги, се движеше един до друг със светския лъв Евгени Минчев по време на формалното събитие. 

Бъдещият министър председател Николай Денков пък се щракна в компанията на учители, които бяха специфични посетители на тържеството по случай празника на българската писменост, написа " Телеграф ". 

" За мен е чест и голямо наслаждение още веднъж да бъда хазаин на приема по случай този най-светъл и сърдечен за всеки българин празник – 24 май, тъй като културата, просветата и духовността са надълбоко вградени в нашата държавност и еднаквост ", съобщи президентът.

" Радвам се, че и измежду нас са стотици учители, от които стартира пътя към познанието на всеки един от нас ", уточни той. И изрази признателност, че съхраняват една вековна просвета и я обогатяват с гения си, за това, че със слово и дело градят бъдещето на България. " Поклон пред вашите старания. Силно имам вяра, че ще получавате още по-голяма поддръжка от всички институции, чиито ръководители през днешния ден са измежду нас ", сподели още Радев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР