Министри от Европейския съюз заявиха днес, че страните членки трябва

...
Министри от Европейския съюз заявиха днес, че страните членки трябва
Коментари Харесай

Да затворим пробойните: Министри от ЕС настояват за по-строги миграционни политики

Министри от Европейския съюз обявиха през днешния ден, че страните членки би трябвало да ревизират по-добре мигранти и търсещи леговище и да гонят по-бързо представляващите риск за сигурността, откакто скорошни ислямистки офанзиви демонстрираха съществуващите компликации в тази сфера, съобщи Ройтерс.

Министрите на вътрешните работи и на правораздаването на Европейски Съюз се срещат през днешния ден в Люксембург, с цел да обсъдят какви стъпки да се подхващат след смъртоносните офанзиви в Брюксел и Франция в миг на терзания за сигурността поради спора сред Израел и " Хамас ".

Важно е тези лица, които може да съставляват опасност за сигурността за нашите жители, да бъдат връщани неотложно и наложително ", съобщи еврокомисарят по миграцията Илва Йохансон:

" Трябва да бъде по-ефективни, да затворим пробойните и по-бързи в решенията за връщане ".

45-годишният тунизиец, който умъртви двама шведи в Брюксел в понеделник, е обитавал нелегално, откакто молбата му за леговище е била отхвърлена.

Той е стигнал до Европейски Съюз през италианския остров Лампедуза през 2011 година, като е живял и в Швеция, предава БНР. 

20-годшният роден в Русия ислямист от Ингушетия, упрекнат в убийството на преподавател в Северна Франция предишния петък, е бил прочут на управляващите като рисков за сигурността, само че не е бил изпъден от страната, показва Ройтерс.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР