Министерството за работа и пенсии (DWP) призова по-възрастните британци да

...
Министерството за работа и пенсии (DWP) призова по-възрастните британци да
Коментари Харесай

DWP издава актуализация относно безплатни телевизионни лицензи за повече от един милион британци - можете ли да спестите £159?

Министерството за работа и пенсии (DWP) прикани по-възрастните британци да ревизират дали дават отговор на изискванията за кандидатстване за пенсионен заем като някои ищци могат да изискат безвъзмезден ефирен лиценз.

Пенсионният заем е обезщетение, изплащано на държавни пенсионери с ниски приходи, което добавя седмичния ви приход до £201,05 или до £306,85, в случай че сте в двойка - тези заплащания се чака да се усилят през април тази година. Но като се изключи че ви дава спомагателни пари, Pension Credit е прочут и като входно преимущество за друга финансова помощ. Едно от спомагателните преимущества, които заявителите могат да получат, е безвъзмезден ефирен лиценз, в случай че са на възраст над 75 години.

Домакинствата, които гледат или записват телевизионни стратегии онлайн по който и да е канал, би трябвало да платят за ефирен лиценз и това включва дали гледате на тв приемник, компютър, преносим компютър, таблет или телефон. Имате потребност и от ефирен лиценз, в случай че употребявате BBC iPLayer - даже в случай че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР