Министерството по въпросите на ветераните е изправено пред удар за

...
Министерството по въпросите на ветераните е изправено пред удар за
Коментари Харесай

Вирджиния ограбена за подпомагане при възстановяване на разходите за грижи за мигранти, докато ветераните чакат: „Невероятно обидно“

Министерството по въпросите на ветераните е изправено пред удар за подкрепяне при изплащането на милиони долари на медицински снабдители, които лекуват незаконни имигранти, до момента в който са във федерален арест — до момента в който изоставането от стотици хиляди искове от ветерани набъбна.

Центърът за финансови услуги (FSC) на Вирджиния, Остин, Тексас, е сключил контракт от Имиграционните и митнически служби (ICE) от 2002 година за обработка на искове за възобновяване на разноски от снабдители, които оферират услуги на арестувани мигранти.

През фискалната 2022 година, която завърши на 30 септември същата година, FSC обработи 161 538 такива претенции, като ICE Health Services Corps (IHSC) изплати приблизително $584 - общо $94,3 милиона пари на данъкоплатците, съгласно отчет на Министерството на вътрешната сигурност от юли 2023 година по отношение на „ Разходи за опазване на здравето за неграждани в задържане.

През миналата фискална година, 2021 година, отделът за опазване на здравето на ICE отдели повече от $74 милиона за FS...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР