Министерството по труда се стреми да попречи на ферма в

...
Министерството по труда се стреми да попречи на ферма в
Коментари Харесай

Работник във ферма в Тенеси намира отрязана свинска глава на работното място, след като пита за заплащане, се казва в жалбата

Министерството по труда се стреми да попречи на плантация в Тенеси да отмъсти на чиновниците, откакто се твърди, че отрязана свинска глава е била оставена на работна станция, съгласно тъжба.

Департаментът изиска краткотрайна ограничаваща заповед в заявление от 21 февруари в Окръжния съд на Съединени американски щати за Западния окръг на Тенеси от името на чиновниците на Tosh Pork, които желаеха по отношение на техните заплати.

Двама чиновници, двойка брачен партньор и брачна половинка, чиито работни отговорности нормално включват грижа за животните за свине във фермата в окръг Хенри, попитаха работодателя си за заплащането и по-късно подадоха тъжба с отдела за заплати и часове на DOL през февруари 2022 година, съгласно жалбата.

След като научи за жалбата, Тош Порк твърди, че натоварва един чиновник с разчистване на офиси, бани и събиране на свински боклуци — всички отговорности отвън естествените работни отговорности на служащия, съгласно жалбата.

Тош Порк също се е опитал да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР