Министерството по труда и пенсиите (DWP) работи за ограничаване на

...
Министерството по труда и пенсиите (DWP) работи за ограничаване на
Коментари Харесай

DWP споделя четири начина, по които вашият иск за Universal Credit може да бъде класифициран като измама

Министерството по труда и пенсиите (DWP) работи за ограничение на измамите с компенсации - само че какво DWP класифицира като машинация?

Отделът за компенсации работи върху нови способи за понижаване на равнищата на измами и неточности със системата за компенсации, която включва заплащания като повсеместен заем, заплащане за персонална самостоятелност (PIP), жилищно обезщетение и други Отделът ще вкара нови пълномощия през идващите месеци и години и те включват позволяване на следователите на DWP да имат достъп и да събират данни от банките, с цел да видят къде ищците харчат парите си, позволявайки на следователите да извършват заповеди за претършуване и изземване и им се дава пълномощието да правят арести.

Според формалните данни през финансовата 2022/23 година равнищата на измами и неточности са спаднали до 3,6% (8,3 милиарда английски лири) от 4,% (8,7 милиарда английски лири). През юли предходната година DWP си сложи нова цел да спести минимум £1,3 милиарда през 2023-24 година посредством своя запас за бо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР