Министерството на вътрешните работи публикува видеоматериал, в който е запечатано

...
Министерството на вътрешните работи публикува видеоматериал, в който е запечатано
Коментари Харесай

Полицията засне кацането на Рангел Бизюрев, очакват го в Пловдив днес

Министерството на вътрешните работи разгласява видеоматериал, в който е запечатано слизането на посоченият за причинител на убийството в Цалапица Рангел Бизюрев. Самолетът с полет от Мюнхен дойде тъкмо в 22:42 часа през вчерашния ден, а Бизюрев бе стихотворец от полицейските чиновници, като по-късно са осъществени нужните процедури.
Прочетете още
Днес Рангел ще бъде конвоиран към Пловдив, а от прокуратурата в града се чака да изискат непрекъснатото му задържане. Веднага по-късно ще стартират и разпитите с Рангел, който би трябвало да даде цялостни показания за убийството на 24-годишния Димитър Малинов от Цалапица.

Разказът за съдбовната нощ ще бъде основен в делото за укривателство против двамата арестувани близнаци от Цалапица. Според околните на Митко двамата са съучастници в убийството. Той беше търсен с европейска заповед за арест и арестуван в Дания през ноември 2023 година Припомняме, че 30-годишният Бизюрев е притеглен като обвинен задочно от Окръжна прокуратура-Пловдив за това, че на 20.07.2023 година в Цалапица, съзнателно е умъртвил 24-годишния Димитър Малинов, като убийството е осъществено с особена свирепост. След покачване на обвиняването той бе разгласен за търсене, а на 29 ноември 2023 година е арестуван в град в Кралство Дания. Тамошните управляващи го предават на България след решение на две правосъдни инстанции – на Градски и на Върховен съд, като решението на Върховния съд е дефинитивно.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР