Министерството на вътрешните работи на РС Македония излезе с остра

...
Министерството на вътрешните работи на РС Македония излезе с остра
Коментари Харесай

Македонското МВР: Български полицаи няма да пазят от размирици в Скопие утре

Министерството на вътрешните работи на районен съд Македония излезе с остра позиция във връзка изнесена информация от скопски уебсайт, че български служители на реда ще се грижат за сигурността в събота на събитието за отбелязване на 151 година от рождението на Гоце Делчев. Министерство на вътрешните работи назова неистина тази " вест ", препечатана и в други уеб сайтове.

" Македонската полиция работи независимо, по авансово направен действен проект и е напълно готова, освен за това събитие, само че и за всички останали, освен за тази обстановка, само че и за други при каквито и да било условия да направи всичко, с цел да резервира мира и стабилността на страната и жители ", се споделя в формалната позиция.

От Министерство на вътрешните работи настояват, че с изнасянето на такава информация се прави опит за подвеждане на жителите, " пласират се неистини, които имат за цел да навредят освен на работата на полицията като поръчител за реда, сигурността и законността, само че и на облика на страната ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР