Министерството на вътрешната сигурност на САЩ (DHS) обяви, че ще

...
Министерството на вътрешната сигурност на САЩ (DHS) обяви, че ще
Коментари Харесай

От 22 януари в САЩ ще бъдат допускани само ваксинирани чужденци

Министерството на вътрешната сигурност на Съединени американски щати (DHS) разгласи, че ще изисква от всички задгранични жители, пресичащи границата, да бъдат изцяло имунизирани против COVID-19, в това число и от тези, които влизат в страната по нужда, а не за туризъм.

" От 22 януари 2022 година Министерството на здравеопазването ще изисква от жителите на непознати страни, които желаят да влязат в Съединени американски щати през сухопътните гранични пунктове и фериботните терминали на границите с Мексико и Канада, да бъдат изцяло имунизирани против COVID-19 и да показват съответните документи ", се споделя в известие за пресата.
Щатски аероплан се върна поради пасажер, отказал да носи маска
Самолет на American Airlines, пътуващ от Маями за Лондон, се върна в Съединени американски щати по средата на полета откакто пасажер отхвърли да носи защитна...
Прочети повече
Според изказването рестриктивните мерки ще важат за всички жители на други страни, без значение от повода за влизане в страната, в това число и за тези, чието пътешестване е неотложно. Правилото няма да засегне лицата с позволение за престояване. Новото условие има за цел да понижи тежестта върху здравния бранш на страната, както и да улесни трансграничната търговия и пътувания.

През ноември Ройтерс заяви за желанието на американските управляващи да разширят обсега на условието за документ за имунизация от 22 януари и за чужденците, които пресичат сухопътната граница на страната по нужда, а не с туристическа цел. Според организацията в тази категория влизат чужденци, принудени да преминат границата по наложителни аргументи, като да вземем за пример водачи на камиони, представители на непознати страни и техните управляващи за справяне с разнообразни изключителни обстановки.

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР