Министерството на външните работи връща още 57 българи у нас

...
Министерството на външните работи връща още 57 българи у нас
Коментари Харесай

МВнР връща в страната още 57 българи от конфликтната зона в Близкия изток

Министерството на външните работи връща още 57 българи у нас от конфликтната зона в Близкия изток. Чрез посолството на България в Тел Авив и дирекция „ Ситуационен център “ са обезпечени 57 места за български жители в полет на частна самолетна компания за през днешния ден.

Очаква се в София да кацне под наем полет с наши сънародници от Тел Авив

Сред сполучливо изведените от страната са 29 туристи, фамилии с дребни деца и жители, намиращи се в изключително рискови зони, филантропични случаи.

Снимка: Министерство на външните работи

При състояние, че ситуацията по сигурността разрешава, остава опцията за пътешестване Тел Авив - София с постоянни полети на Bulgaria Air и на El Al, както и фериботната линия Хайфа - Ларнака (Кипър), показват от Министерство на външните работи.

С осъществяване на посочените благоприятни условия всички декларирали се все още краткосрочно пребиваващи в Израел български жители, както и няколко филантропични проблема ще бъдат обхванати.

Тя изясни, че се изготвя лист на непрекъснато пребиващите български жители в страната

Посолството ни в Тел Авив осведоми, че летище „ Бен Гурион “ продължава да работи с стеснен потенциал и разнообразни самолетни компании извършват част от постоянните си полети до други страни.

Дирекция „ Ситуационен център “ към Министерство на външните работи и посолството на България в Тел Авив изготвят лист на искащите да бъдат изведени от Израел български жители, който ще бъде употребен при възможен предстоящ полет от страната.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР