Министерството на външните работи остро осъди инцидентите от вчера, 27

...
Министерството на външните работи остро осъди инцидентите от вчера, 27
Коментари Харесай

Министерството на външните работи с коментар за инцидентите в Скопие

Министерството на външните работи остро осъди случаите от през вчерашния ден, 27 юли в Скопие, при които пострадаха български жители, последователи на Левски, а един от тях бе намушкан с нож.

" Раненият български жител сега е в устойчиво, само че тежко общо положение и се възвръща след оперативна интервенция в болнично заведение в Скопие. Представители на българското посолство са в непрекъснат контакт с потърпевшия наш съотечественик и с неговите близки, както и с локалните здравни управляващи.
 УЕФА не разрешава на ентусиасти на Шкупи да пътуват до София, настояват в Северна Македония
УЕФА не разрешава на ентусиасти на Шкупи да пътуват до София, настояват в Северна Македония

Причина за това са случаите преди и по време на първия мач на стадион " Тодор Проески " в Скопие

Изразяваме страдание, че позитивният и спортменски дух на дуела сред ПФК " Левски " и ФК " Шкупи " беше засенчен от прояви на експанзия отвън футболния терен. Очакваме способените органи в Република Северна Македония да подхващат нужните дейности за дейно следствие и правосъдие по отношение на тежкия случай.

За следващ път подчертаваме основното значение, което има предприемането на ефикасни ограничения за предварителна защита на сходни прояви на експанзия и гарантиране на сигурността на всички жители ", пишат от Министерство на външните работи.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР