Министерството на външните работи на Руската федерация инициира онлайн флашмоб

...
Министерството на външните работи на Руската федерация инициира онлайн флашмоб
Коментари Харесай

Русия се обърна към социалните мрежи за подкрепа заради арестувана в САЩ

Министерството на външните работи на Руската федерация инициира онлайн " флашмоб " в поддръжка на арестуваната в Съединени американски щати рускиня Мария Бутина, съобщи БГНЕС.

От съветското външно министерство приканиха, посредством своите публични интернет страници в Twitter, Фейсбук и Instagram, потребителите в обществените мрежи да заменят аватарите си със фотография на Бутина.
" Във връзка с арестуването в Съединени американски щати на съветската гражданка Мария Бутина започваме флашмоб в нейна поддръжка ", пишат от Министерство на външните работи на Руската федерация. Хаштагът, който ще бъде употребен за задачата е #FreeMariaButina.
Бутина беше арестува във Вашингтон на 15 юли. Тя е упрекната в скрит план за осъществяване действия на територията на Съединени американски щати в интерес на непозната страна. Американските служби настояват, че Бутина е работила като лобист, без да е записана в Министерството на правораздаването на Съединени американски щати. Затова американските служби смятат Бутина за задграничен сътрудник.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР