Министерството на външните работи на Република България категорично осъжда вандалския

...
Министерството на външните работи на Република България категорично осъжда вандалския
Коментари Харесай

МВнР осъжда вандалския акт срещу Почетното консулство на Република Сърбия в Пловдив

Министерството на външните работи на Република България изрично осъжда вандалския акт против Почетното консулство на Република Сърбия в Пловдив.

Използването на против която и да било страна и нейните жители, както и обругаването и нанасянето на материални вреди на задгранични дипломатически и/или консулски представителства опонират на демократичните полезности и са в нарушаване на интернационалното право.
 Министерство на външните работи: България осъжда говора на ненавист в районен съд Македония и следващата провокация против добросъседските връзки Министерство на външните работи: България осъжда говора на ненавист в районен съд Македония и следващата провокация против добросъседските връзки
Министерството на външните работи на България остро осъжда изявлението на Драган Гюровски от Младежкия съюз на ВМРО-ДПМНЕ, в което той...

Министерство на външните работи показва убеденост, че причинителите на този акт ще бъдат открити и подведени под отговорност, а двустранните връзки с Република Сърбия ще продължат да се развиват в дух на добросъседство и другарство.

Припомняме, че антисръбският девиз " Сърби на върби “ бе изписан на латиница на постройката на Почетното консулство на Сърбия в Пловдив.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР