Министерството на външните работи (МВнР), в координация с посолствата на

...
Министерството на външните работи (МВнР), в координация с посолствата на
Коментари Харесай

МВнР: В координация с Гърция и Северна Македония е осигурено прибирането на още 14 българи от Израел

Министерството на външните работи (МВнР), в съгласуваност с посолствата на Гърция и на Република Северна Македония, обезпечи прибирането на още 14 българи от Израел. Това оповестиха от ведомството. 

Вчера благодарение на посолството на Гърция в Израел бяха прибрани още 11 българи. Днес от ведомството проведоха прибирането на още трима български жители посредством посолството на Република Северна Македония в Израел.

Министерството на външните работи осведоми искащите да изоставен територията на Държавата Израел български жители и членове на техните фамилии (съпруг/съпруга и деца до 18 г.), че на 13.10.2023 година, след 20:00 ч., ще бъде изпълнен под наем полет Тел Авив - София.

Цената на билета е 200 евро, с включен един брой чекиран багаж, до 23 кг.

Желаещите да закупят самолетни билети български жители, следва да заявят това на имейл:, за приемане на спомагателни инструкции. В имейла следва да бъдат изпратени трите имена на всички пътуващи на латиница, ЕГН и копие на чуждестранен паспорт.

В Посолството на Република България в Тел Авив действат два телефона за незабавна връзка, с които жителите могат да се свързват непрекъснато: + 972 54 764 0089; + 972 54 595 4379

Данни за българските лица, намиращи се на територията на Израел, могат да бъдат изпращани и по електронен път на, както и на Ситуационния център в Министерство на външните работи на имейл: [email protected] и на телефони: +359 2 948 24 04; +359 2 971 38 56. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР