Министерството на туризма ще работи в посока на разширяване на

...
Министерството на туризма ще работи в посока на разширяване на
Коментари Харесай

Министър Динкова разговаря с китайския посланик

Министерството на туризма ще работи в посока на разширение на взаимните начинания за усилване на туристическия продан и вложения.

Това сподели министърът на туризма на среща с Н. Пр. Дун Сяодзюн, дипломат на Китай в България. През последните години се регистрира съществено развиване в обичайно положителните взаимоотношения сред двете страни. Изключително градивна беше и извършената неотдавна среща с делегацията от провинцията Дзянси. В момента се разискват детайлите за контрактуваното по време на диалозите. Основната цел е увеличение на визитите на китайски туристи у нас посредством създаването на специфични предложения, които да оферират комбинирани туристически пакети, като да вземем за пример Фестивалът на розата и този на киселото мляко.

„ Създаването на взаимни туристически артикули за далечни пазари, измежду които и Китай, е наш дълготраен приоритет и ще работим все по-активно в тази посока с гръцките си сътрудници. Фокус за повишаването на известността на България в Китай слагаме и от разгръщането на цифровата туристическа реклама в китайската страна “, сподели министър Динкова. 

Н. Пр. Дун Сяодзюн поздрави за виновната работа като министър на туризма и за полаганите старания от нейна страна за поощряване на двустранните връзки в туристическия бранш. Той изрече усещанията си от хубостта на България и нейните културни и исторически забележителности. Посланикът на Китай уточни, че китайските туристи демонстрират мощен интерес към България, нейната просвета и кулинария.

По време на срещата стана ясно, че дестинация България ще се промотира на канала на националната китайска телевизия посредством самодейността Beauty in common. От своя страна Министерството на туризма приготвя специфична маркетингова тактика за китайския пазар.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР