Министерството на туризма ще популяризира българския туризъм чрез организирането на

...
Министерството на туризма ще популяризира българския туризъм чрез организирането на
Коментари Харесай

МТ дава 1.2 млн. лв. на журналисти и блогъри за „опознавателни турове“

Министерството на туризма ще разпространява българския туризъм посредством организирането на тематични турове за публицисти, блогъри, влогъри и известни персони. Поръчката е включена в осъществяването на Годишната стратегия за  Национална туристическа реклама и в частност за разпространение на дестинацията чрез опознавателните турове, познати като Press & FAM Trips. Прогнозната стойност на поръчката е 1 200 000 лева с Данък добавена стойност, излиза наяве от известие на уеб страницата на Министерството на туризма.

Целта е на място участниците да се срещнат с опциите за туризъм, след което информацията, която са получили да споделят със своите читатели/последователни и/или клиенти.

Споделеният персонален опит, достоверността в някои случаи и пристрастия към източника имат извънредно значение за приемането на споделената информация и разпространяването върху евентуалната публика “, споделят от Министерството на туризма.
Поръчката
Срокът на контракта, който ще бъде подписан по оповестената поръчка е две години, а финансирането е обезпечено от бюджета на Министерството на туризма за 2023 година За тази година ведомството разполага с  28 254 500 лева Сумата е с малко над милион повече спрямо бюджета, с който разполагаше ведомството през 2022 година
 https://www.economic.bg/bg/a/view/ambiciozni-celi-s-malko-pari-kakvo-planira-ministerstvoto-na-turizma Амбициозни цели с малко пари: Какво възнамерява Министерството на туризма?
Както съвсем всички публични поръчки на Министерството на туризма, по този начин и при тази главният аршин, по който ще бъде определен спечелилият е „ най-ниска цена “.

Сред заложените условия за осъществяване на поръчката са подготовка на осведомителни и PR материали, мониторинг, както и цялостна организация по провеждането на туровете.

Какви обаче са съответните заложени цели, които би трябвало да бъдат реализирани посредством публичната поръчка по този начин и не излиза наяве от предоставената информация.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР