Министерството на цифровото развитие на Руската федерация ще публикува препоръчителен

...
Министерството на цифровото развитие на Руската федерация ще публикува препоръчителен
Коментари Харесай

Русия уточнява със списъци кой не подлежи на мобилизация

Министерството на цифровото развиване на Руската федерация ще разгласява целесъобразен лист със специалности за отсрочване от не по-късно от 26 септември, като формата за подаване на описи на чиновници ще бъде отворена в държавните служби идната седмица.

Това оповестиха в петък от пресслужбата на ведомството, представени от " Интерфакс ".
 Руснаците без призовка за готовност към момента могат да пътуват свободно
Руснаците без призовка за готовност към момента могат да пътуват свободно

В отговор на многочислени запитвания към " Ростуризъм "

" Министерството на цифровото развиване п одготвя целесъобразен лист със специалности за всяка сфера в промишлеността. Работи се взаимно Министерството на защитата по формуляр за подаване на описи на чиновниците, които дават отговор на критериите за пролонгация от частична готовност Формулярът ще бъде отворен идната седмица в Държавните служби ", се споделя в известието.

Уточнява се, че ведомството към този момент приготвя тъжби до Министерството на защитата въз основа на писма от експерти, които са получили отвод от военната работа и изпратени писма до Министерството на цифровото развиване.

По-рано в петък Министерството на защитата на Руската федерация заяви, че не вземат участие избрани категории жители , работещи в региона на осведомителните технологии, информацията и връзките, медиите, в организации, които обезпечават стабилността на националната платежна система и инфраструктурата на финансовия пазар при частичната готовност.
 Русия няма да активизира ИТ специалисти, банкери и публицисти от държавните медии
Русия няма да активизира ИТ специалисти, банкери и публицисти от държавните медии

Уточнение от Министерството на защитата

Както прецизираха от Министерството на цифровото развиване, право на пролонгация от частична готовност ще могат да получат чиновници на упълномощени ИТ компании, телекомуникационни оператори и медии с висше обучение и щатни чиновници.

Отделът също по този начин означи, че експертите по осведомителни технологии, връзки и медии, които имат право на пролонгация от частична готовност, само че са получили отвод, ще могат да го оспорят, като изпратят пакет документи до Министерството на цифровото развиване на Руската федерация. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР