Министерството на труда и пенсиите (DWP) предупреди, че някои хора

...
Министерството на труда и пенсиите (DWP) предупреди, че някои хора
Коментари Харесай

DWP предупреждава, че плащането от £299 за разходите за живот „може да не успее“ да бъде изпратено на някои домакинства

Министерството на труда и пенсиите (DWP) предизвести, че някои хора може да пропуснат заплащането от £299 за разноските за живот.

Автоматичните заплащания би трябвало да доближат до всички отговарящи на изискванията банкови сметки до 22 февруари 2024 година Но DWP предизвести, че „ дребен брой “ заплащания може да не преминат автоматизирано – те обаче имат проекти, с цел да подсигуряват всеки си получава парите.

DWP сподели: „ Малка част от автоматизираните заплащания може да се провалят (например, клиентът е закрил банковата си сметка), само че DWP и HMRC разполагат със постоянни процеси, с цел да подсигуряват, че всички отговарящи на изискванията ищци ще получат техните заплащания, с въведени ръчни заобиколни решения, в случай че е належащо. "

Ако не получите последното заплащане за издръжката автоматизирано, ще можете да го докладвате като изчезнало на GOV.UK от 23 февруари, 2024 година Около осем милиона души ще получат заплащането от 299 английски лири, което е третата вноска от поддръжката за прехрана от £900, оповестена по-ран...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР