Министерството на правосъдието е започнало наказателно разследване на взривяване на

...
Министерството на правосъдието е започнало наказателно разследване на взривяване на
Коментари Харесай

Министерството на правосъдието разследва взривяване на тапата на вратата на полет на Alaska Airlines, се казва в доклада

Министерството на правораздаването е почнало наказателно следствие на взривяване на тапата на вратата на аероплан Boeing 737 Max 9 по време на полет на Alaska Airlines в януари, The Wall Street Journal заяви в събота.

The Wall Street Journal, цитирайки „ документи и хора, осведомени с въпроса “, заяви, че DOJ се е свързало с някои пасажери, които са били на полета за уведомете ги, че са евентуални жертви в престъпното следствие и че организацията е интервюирала водачи и стюардеси, които са били на полета.

Както Министерството на правораздаването, по този начин и Boeing споделиха, че нямат коментар в отчета на The Wall Street Journal за следствието.

„ При събитие като това е обикновено Министерството на правораздаването да организира следствие “, се споделя в изказване на Alaska Airlines, добавяйки, че „ оказва цялостно подпомагане и [ние] не имаме вяра, че сме обект на следствието. “

На 5 януари полет 1282 излетя от интернационалното летище Портланд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР