Министерството на отбраната потвърди вчера, че майор Валентин Терзиев е

...
Министерството на отбраната потвърди вчера, че майор Валентин Терзиев е
Коментари Харесай

Атлантическият съвет постави въпроси за инцидента в Черно море

Министерството на защитата удостовери през вчерашния ден, че майор Валентин Терзиев е умрял при осъществяване на служебните си отговорности по време на учението " Шабла 2021 ". Той е съумял да извърши задачата си по обстрелване на светеща цел, само че по-късно е паднал във водата. Продължава следствието за аргументите.
Според специалисти една е от вероятностите е целта да е паднала с по-голяма скорост и това да се е наложило майор Терзиев да направи спомагателна маневра, която го е доближила повече до водата. Според други той може и да е изгубил ориентировка за дистанцията въздух - море. Има и полемика дали на борда не е имало детонация.
Именно за последната версия упорства да се разбере истината от Атлантическия съвет:
 Те пишат:
 Жената на починалия водач: Светъл път към небесните небеса! Ще се забележим още веднъж - там горе! Обичам те Жената на починалия водач: Светъл път към небесните небеса! Ще се забележим още веднъж - там горе! Обичам те
Димитрина Попова - дамата на починалия авиатор майор Валентин Терзиев, написа пост във Facebook, откакто управляващите оповестиха, че са отрили...
 Настояваме обществото да получи информация по следните въпроси:
1. КАКВО ВЪОРЪЖЕНИЕ Е ИМАЛ САМОЛЕТЪТ Пожарна охрана ВРЕМЕ НА ЗЛОПОЛУЧНИЯ ПОЛЕТ? ПРЕМИНАЛИ ЛИ СА РАКЕТИТЕ " ВЪЗДУХ-ВЪЗДУХ " РЕМОНТ И АКО ДА - КОГА И КОЯ Е ФИРМАТА-ИЗПЪЛНИТЕЛ?
 2. ЗАСЕЧЕНА ЛИ Е Пожарна охрана ВРЕМЕ НА ИНЦИДЕНТА В ТОЗИ РАЙОН АКТИВНОСТ НА РУСКАТА БОЙНА АВИАЦИЯ?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР