Министерството на отбраната на Украйна обяви интересно предложение към пилотите

...
Министерството на отбраната на Украйна обяви интересно предложение към пилотите
Коментари Харесай

Украйна дава по $1 млн. на всеки предал се руски пилот

Министерството на защитата на Украйна разгласи забавно предложение към водачите на хеликоптери и самолети от съветските военно-въздушни сили. От там оферират на бойците, тръгнали против цели, защитавани от Киев, 1 млн. $, в случай че се предадат дружно със своя аероплан, а на тези ръководещи военни хеликоптери - 500 хиляди $.



Освен паричната награда Украйна подсигурява цялостна сигурност на дезертьорите и „ чиста съвест “.

За задачата съветските водачи би трябвало да влязат по отношение на украинското командване, да приземят летателната техника на украинска територия и да се предадат с бял байрак и без оръжие в ръка.

Повече от две седмици след старта на войната кръвопролитията в Украйна не престават без изгледа за скорошно преустановяване на огъня.

Проведените през вчерашния ден договаряния на високо равнище сред министрите на външните работи на Русия и Украйна Сергей Лавров и Дмитро Кулеба не доведоха до каквито и да е сигнали за доближаване на позициите.

Днес пристигна информация, че съветският ескорт, който беше с дължина от близо 60 километра преди столицата Киев, към този момент е почнал да заема нови позиции, може би подготвяйки своите позиции за офанзива на украинската столица.
ТЕМА преди 27 минути 743 преди 30 минути 281 преди 33 минути 153
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР