Министерството на отбраната на Русия публикува кадри с унищожаването на

...
Министерството на отбраната на Русия публикува кадри с унищожаването на
Коментари Харесай

Министерството на отбраната на Русия публикува кадри с унищожаването на украински бронирани машини с хеликоптери Ка-52

Министерството на защитата на Русия разгласява фрагменти с унищожаването на украински бронирани машини с хеликоптери Ка-52, оповестява.

По-конкретно, фрагментите демонстрират по какъв начин екипажът на хеликоптера Ка-52, летящ на извънредно дребна височина, открива задачата, прихваща я и изстрелва ракети, унищожавайки замаскираната техника.

Армейската авиация в хода на специфична военна интервенция извършва дилемите по ескортиране на колони, заличаване на бронирана техника, доставка на войски, военни товари, въздушна поддръжка на части, изпълняващи задания в границите на специфична интервенция.

Ударният хеликоптер Ка-52 Алигатор е бойна машина от ново потомство, предопределена за заличаване на танкове, бронирана и небронирана техника, жива мощ и противников хеликоптери при всевъзможни метеорологични условия и когато и да е на денонощието. Може да обезпечи разузнаване на цели, систематизиране на задачите и апаратурно целево означение.

Ка-52 е оборудван с устройства за понижаване на видимостта, електронна система за отбрана и дейни противопоставяния. Паралелно въртящата се двойка витла му разрешава бързо да маневрира в тесни пространства, с цел да се възползва от атакуваща позиция. Ка-52 има висока сигурност на екипажа, съвременни автоматизирани системи за улеснение на пилотирането и също по този начин е елементарен за поддръжка на земята.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР