Министерството на отбраната на Беларус потвърждава за инцидент на летище

...
Министерството на отбраната на Беларус потвърждава за инцидент на летище
Коментари Харесай

Светкавици през нощта и на военно летище в Беларус

Министерството на защитата на Беларус удостоверява за случай на летище " Забровка " от тази нощ. В обществените мрежи се появиха постове, които настояват за " светкавици " и/или гърмежи, написа съветската редакция на BBC.

Според министерството случаят е обвързван със запалване на съоръжение .

" Уведомяваме ви, че на 10 август към 23:00 ч., по време на контролна инспекция на един от колите след осъществена замяна на мотора, той се възпламени. Персоналът е взел навременни ограничения за потушаване на пожара. Няма жертви ", се споделя в изказването.

Според украинските управляващи летището " Забровка " е предадено под контрола на съветските военни и там се построява съветска военна база. Според украинското разузнаване на територията на летището са ситуирани подразделения на ракетната система " Искандер-М " и поделение на С-400 ". В началото на юли Алексей Громов, заместник-началник на Главното оперативно ръководство на Генералния щаб на ВСУ, предизвести за следващ път за вероятни удари по Украйна от територията на Беларус.

От 9 до 25 август Русия и Беларус организират обучение с бойни стрелби на войските на Противовъздушна отбрана и Военновъздушни сили.
 Беларус ревизира бойната си подготвеност по границата с Украйна
Беларус ревизира бойната си подготвеност по границата с Украйна

Украинската защита приготвя Киев за нова борба, до момента в който заканите за столицата нарастват
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР