Министерството на отбраната има възможност да предостави три или четири

...
Министерството на отбраната има възможност да предостави три или четири
Коментари Харесай

Каракачанов: МО може да даде 3-4 хеликоптера за медицински цели

Министерството на защитата има опция да даде три или четири хеликоптера " Кугър " за медицински цели, стига те да могат да са потребни, защото са транспортни:
" Да преценяват дали цената, която би трябвало да се даде за тяхното преоборудване, дава отговор като благоприятни условия, или е по-изгодно да се купят нови ". Това сподели военният министър в изявление за bTV по отношение на последния случай, при който в Стара планина. 
" Ние сме заявили нашата подготвеност. Армията има три задачи – първата е отбраната на териториалната целокупност на България. Втората са съюзническите задължения и третата е в помощ на популацията. Така че сме подготвени да осъществим и тази трета задача и я изпълняваме постоянно ", добави военният министър.
 Борисов: 180 млн. лева са отпуснати до момента за закупуването на ваксини Борисов: 180 млн. лева са отпуснати до момента за закупуването на ваксини
Общо 180 млн. лева е отпуснало държавното управление до този миг за закупуването на ваксини против COVID-19, приготвят се и спомагателни 50 м...
По тематиката за идните Каракачанов разяснява, че президентът първо е трябвало да направи съвещания с парламентарно показаните сили и по-късно да афишира дата.
" Най-важното е да се даде опция на хората да гласоподават. Трябва да се избере най-подходящото време, в което хората хем да могат да гласоподават, без да се тормозят, че могат да се заразят, хем да се обезпечи сигурността на хората, които вземат участие в изборния развой ", на мнение е Красимир Каракачанов.
На въпрос допустима ли е коалиция сред Вътрешна македонска революционна организация и ГЕРБ за идните избори, той съобщи, че към момента не е обсъждано сходно нещо и има задоволително време. 
Относно апела да не се отделят толкоз доста средства от Бюджет 2021 за защитата той съобщи, че сега няма страна в света, която да е понижила разноските си за защита, а въоръжението ще се създава от български компании
 Каракачанов изяснява за какво въоръжените сили се модернизират Каракачанов изяснява за какво въоръжените сили се модернизират
„ Няма тип въоръжена мощ, за която в последните три години да не са подхванати дейности за рационализация и превъоръжаване “....
" Тези, които го приказват в Народното събрание или отвън него, просто са едни обикновени популисти ", сподели още министърът на защитата.
Относно провелото се в Калофер Мъжко хоро вицепремиерът сподели: " Този обред е претърпял турското иго, ще преживее и ковид ". По думите му сходни прояви оказват помощ на хората да преживеят напрежението от последните месеци. Карачанов добави още, че " всички чакаме резултата от . "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР