Министерството на младежта и спорта (ММС) е партньор в кампания

...
Министерството на младежта и спорта (ММС) е партньор в кампания
Коментари Харесай

Министерството на младежта и спорта е партньор в кампания за благотворително каране на кънки

Министерството на младежта и спорта (ММС) е сътрудник в акция за благотворително каране на кънки, чиято цел е събирането на средства за лекуване на 3-годишния Калоян Димов.

Детето е с диагнозата перивентрикуларна левкомалация, поради която не е в положение нито да върви, нито да стои и седи устойчиво. Въпреки нарушаванията в двигателното си развиване, Калоян е когнитивен и прочувствено радушен, а почналите лечения дават резултати.

За да продължи обаче лекуването и рехабилитацията на детето в болница в Истанбул, която е изготвила проект за последващите медицински грижи, са нужни 59 000 евро. По самодейност на Младежкия съвет към Американското посолство в София се провежда акция за благотворителното каране на кънки, с която да се помогне на Калоян, а ММС застана с поддръжка зад самодейността.

От 14:00 ч. до 16:00 ч. на 10 февруари, събота, в Зимния замък на спорта в Студентски град всеки, който желае да се включи в благородното начинание, против вход-дарение от 10 лв. ще може да кара кънки в поддръжка на тригодишното дете.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР