Министерството на икономиката открива кампанията за прием на кандидатури за

...
Министерството на икономиката открива кампанията за прием на кандидатури за
Коментари Харесай

Стартира новото издание на конкурса „Европейски награди за насърчаване на предприемачество“


Министерството на стопанската система открива акцията за банкет на кандидатури за присъединяване в състезанието „ Европейски награди за поощряване на предприемачество “. Целта на самодейността е да се открият и отличат най-успешните, вдъхновяващи и истински по своята същина начинания, осъществени от обществени институции или посредством публично-частно партньорство, насърчаващи предприемачеството и дребните и междинните предприятия.

Обособени са два стадия - народен и европейски, напомнят от Министерство на стопанската система. Кандидатите могат да продължат присъединяване на европейския стадий, откакто са минали сполучливо през селекция в личната си страна. Координатор на националния стадий на състезанието в България е Министерство на стопанската система. Съгласно регламента ще бъдат излъчени две начинания в две разнообразни категории, които ще бъдат отличени на специфична гала и ще съставляват страната на европейско равнище. Националната акция започва от 29 януари 2019 година, а кандидатурите за присъединяване ще се одобряват в период до 22 май 2019 година

Категориите, в които ще се присъждат награди тази година са шест: Насърчаване на предприемаческия дух, вложение в построяването на умения, възстановяване на бизнес средата, поддръжка на интернационализирането на бизнеса, подкрепяне развиването на „ зелени “ пазари и ефикасното експлоатиране на ресурсите и премия за отговорно и интегриращо предприемачество.

Финалът на Европейските награди за поощряване на предприемачеството ще се състои през ноември 2019 година по време на Асамблеята на дребните и междинните предприятия. Националните спечелили ще бъдат поканени да вземат участие в церемонията по награждаването.

Повече информация по отношение на Европейските награди за поощряване на предприемачеството и формуляра за присъединяване можете да откриете тук.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР