Министерството на финансите категорично отрече днес твърдения, че е сключило

...
Министерството на финансите категорично отрече днес твърдения, че е сключило
Коментари Харесай

Финансовото министерство отрича твърдения за извънсъдебно споразумение с Оманския фонд

Министерството на финансите изрично отхвърли през днешния ден изказвания, че е сключило извънсъдебно съглашение по исковете на Оманския фонд по отношение на КТБ, написа Novini.bg.

``
реклама

" Българската страна не е подписвала съглашение, нито е плащала обезщетение по интернационалното арбитражно дело, заведено от Фонда на генералния държавен запас на Султанат Оман против Република България пред Международния център за разрешаване на капиталови разногласия, Вашингтон, Съединени американски щати (ICSID Case No. ARB/15/43) ", се показва в известието.

" Твърдението, че арбитражното дело е завършило със сключването на съглашение и изплащането на обезщетение от страна на българската страна не кореспондира с действителността и е плод на спекулации от страна на Цветан Василев и неговата щерка Радосвета Василева, оповестени на персоналния блог на Радосвета Василева ", се прибавя още в известието. 

По-рано този месец Министерството на финансите заяви, че Арбитражният съд във Вашингтон е отхвърлил дефинитивно исковете на Оманския фонд по отношение на КТБ и осъди ищеца да заплати всички разходи по делото на България.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР