Министерство на икономиката и индустрията публикува интерактивна карта, на която

...
Министерство на икономиката и индустрията публикува интерактивна карта, на която
Коментари Харесай

Интерактивна карта показва къде да намерим сирене и кашкавал на преференциални цени

Министерство на стопанската система и промишлеността разгласява интерактивна карта , на която може да забележим местоположението на всеки от общо 120 магазина в България , който предлага млечните артикули на „ Ел Би Булгарикум “ на преференциалните цени.

Тя се зарежда при отварянето на и има за цел да улесни потребителите, които са се нараснали в пъти през последните месеци.

„ В началото на нашето ръководство „ Ел Би Булгарикум “ оферираше продуктите си в 11 фирмени магазина и в няколко огромни търговски вериги. Пазарният дял на сдружението бе към 2%, а изискванията, при които продуктите се продаваха в една от огромните вериги, бяха довели до загуба за Ел Би от 500 хиляди лева за година “, разяснява министър Никола Стоянов .

В момента на потребителите се подсигурява твърда цена на продуктите – сирене за 12,90 лв/кг и кашкавал за 15,90 лв/кг .

Въведена е и смяна в организацията на доставките , защото сдружението не е било готово незабавно да посрещне огромния потребителски интерес. През последните месеци непрекъснато има о пашки от клиенти пред магазините им, а стоката свършва толкоз бързо, че се постанова зареждане по най-малко два пъти дневно .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР