Министерство на електронното управление ще участва активно в InfoSec SEE

...
Министерство на електронното управление ще участва активно в InfoSec SEE
Коментари Харесай

Министерство на електронното управление с активно участие в InfoSec SEE 2023

Министерство на електронното ръководство ще взе участие интензивно в InfoSec SEE 2023. Това е и следващата стъпка към одобряване на министерството като мост сред IT общността, бизнеса и Европейския център за промишлени, софтуерни и проучвателен експертни знания в региона на киберсигурността.

Специално за InfoSec SEE 2023, което ще се организира в Казанлък - от 16 до 18 май, МЕУ приготвя преднамерено осведомително пространство. На място всички участници и посетители на конференцията ще могат да се срещнат с Националния координационен център към МЕУ. Основната цел на координационния център е основаване и развиване на българска киберобщност. НКЦ подкрепя научноизследователските, индустриални и обществени органи да основат по-добро и мощно съдействие между тях. НКЦ има съществена роля и в подпомагането на българската IT промишленост в присъединяване ѝ в европейски и международни планове свързани с киберсигурността и научната активност в сферата, намирането на сътрудници и финансиране за планове в региона.

В InfoSec SEE 2023 ще вземат присъединяване шефове и мениджъри в областта на " Информационна сигурност ", мениджъри по ръководство на риска, систематични архитекти, инженери по сигурността, IT мениджъри, инспектори по осведомителна сигурност, IT компании с фокус киберсигурност.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР