Министерският съвет ще проведе редовно заседание в сряда, 21 юни,

...
Министерският съвет ще проведе редовно заседание в сряда, 21 юни,
Коментари Харесай

Вижте какви решения ще взима кабинетът Денков утре

Министерският съвет ще организира постоянно съвещание в сряда, 21 юни, от 10 часа.

Това оповестиха от държавната осведомителна работа. Заседанието ще протече при следния прелиминарен дневен ред:

1. ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДО ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЗА ИЗДАВАНЕ НА УКАЗ ЗА НАЗНАЧАВАНЕ НА ВОЕННОСЛУЖЕЩ ЗА ВРЕМЕННО ИЗПЪЛНЯВАЩ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ВАКАНТНА ДЛЪЖНОСТ, ИЗИСКВАЩА ВИСШЕ ОФИЦЕРСКО ЗВАНИЕ.

Внася: министърът на защитата

2. ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ОТМЕНЯНЕ НА РЕШЕНИЯ НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ И ЗА ОТТЕГЛЯНЕ НА АКТОВЕ НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ, ВНЕСЕНИ ЗА РАЗГЛЕЖДАНЕ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.

Внася: министърът на защитата

3. ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ОДОБРЯВАНЕ УЧАСТИЕТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ В РАЗШИРЕНОТО ЧАСТИЧНО СПОРАЗУМЕНИЕ НА СЪВЕТА НА ЕВРОПА ЗА РЕГИСТЪР НА ЩЕТИТЕ, ПРИЧИНЕНИ ОТ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СРЕЩУ УКРАЙНА.

Внася: заместител министър-председателят и министър на външните работи 

4. ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ОДОБРЯВАНЕ ПРОЕКТ НА СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА МНОГОГОДИШНА ПОДКРЕПА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПЛАНА ЗА ОЦЕНКА НА ПРОГРАМА „ ОБРАЗОВАНИЕ “ 2021 – 2027 Г. МЕЖДУ МИНИСТЕРСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ „ ПРОГРАМА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ “ И ОРГАНИЗАЦИЯТА ЗА ИКОНОМИЧЕСКО СЪТРУДНИЧЕСТВО И РАЗВИТИЕ.

Внася: министърът на образованието и науката

5. ДОКЛАД ЗА ОДОБРЯВАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ УЧАСТИЕТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ В ЗАСЕДАНИЕТО НА СЪВЕТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ Пожарна охрана ОБРАЗОВАНИЕ, МЛАДЕЖ, КУЛТУРА И СПОРТ, ПРОВЕДЕНО НА 15 И 16 МАЙ 2023 Г. В БРЮКСЕЛ.

Внася: министърът на образованието и науката

6. ДОКЛАД ЗА ОДОБРЯВАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ УЧАСТИЕТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ В ЗАСЕДАНИЕТО НА СЪВЕТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ Пожарна охрана ИКОНОМИЧЕСКИ И ФИНАНСОВИ ВЪПРОСИ (ЕКОФИН), ПРОВЕДЕНО НА 16 МАЙ 2023 Г. В БРЮКСЕЛ.

Внася: министърът на финансите
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР