Министерският съвет разгледа и прие Решение за освобождаване с цел

...
Министерският съвет разгледа и прие Решение за освобождаване с цел
Коментари Харесай

МС освобождава държавния резерв, вижте причината

Министерският съвет прегледа и одобри Решение за освобождение за възобновяване на държавни запаси, оповестиха от държавната пресслужба.

Обновяването е подмяна на държавни запаси преди приключване на периода им на предпазване след снабдяване на равни количества новопроизведени. Обновяването на държавните запаси се постанова заради тяхно морално остаряване. Същите следва да бъдат възобновени предвид на условията за качество и период на валидност.

Съгласно държавното решение, за възобновяване се освобождават консервирани хранителни артикули, спални чували и бутилирана вода за питейни потребности.

Съгласно друго държавно решение, взето на днешното съвещание на Министерския съвет, се дават безплатно освободени държавни запаси и военновременни ресурси от консервирани хранителни артикули, спални чували, самостоятелни превързочни комплекти и бутилирана вода за питейни потребности на Министерството на вътрешните работи.

Предоставянето на посочените материали ще съставлява филантропична помощ според открития ред за работа на Координационния център на Европейски Съюз за реакция при бедствия на Европейски Съюз.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР