Министерският съвет отпусна 537 890 лева на три общини на

...
Министерският съвет отпусна 537 890 лева на три общини на
Коментари Харесай

Три общини получиха 537 890 лева подпомагане от правителството

Министерският съвет отпусна 537 890 лв. на три общини на изключително съвещание в петък, заяви държавната осведомителна работа. Средствата са по линия на Междуведомствената комисия за възобновяване и подкрепяне.

„ Продължаваме да подкрепяме всички общини в страната. Реагираме при нужда и незабавно взимаме бързи и съответни решения “, сподели министър председателят Бойко Борисов.

На община Враца се отпускат близо 110 000 лв. . С 79 000 лв. ще бъдат построена подпорна стена, бетонов тротоар и парапет по цялата дължина на стената в село Баница.

„ С тези средства ще се реши един дълготраен проблем в селото, който беше задействан през месец февруари от дъждовете. Образува се свлачище и би трябвало да се построи подпорна стена, тъй като в противоположен случай се заплашват два жилищни парцела и има заплаха от разрушаването на републиканския път Враца – Оряхово “, съобщи кметът на село Баница Владимир Вълов.

Кабинетът даде и още 29 327 лв. на община Враца за ремонт на покрива на административната постройка на ул. „ Георги Бенковски “ 13 в града.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР