Министерският съвет освободи Борис Михайлов от длъжността изпълнителен директор на

...
Министерският съвет освободи Борис Михайлов от длъжността изпълнителен директор на
Коментари Харесай

Спецов пак е изпълнителен директор на НАП

Министерският съвет освободи Борис Михайлов от длъжността изпълнителен шеф на Националната организация за приходите /НАП/. Мотивите – утежняване на събираемостта на приходите от Данък добавена стойност .

За началник на Агенцията отново е назначен Румен Спецов . От държавното управление показват, че той е висококвалифициран специалист с дълготраен опит в Национална агенция за приходите и в региона на данъчната политика и законодателство, както и отбраната на националната сигурност.

Завършил е Стопанската академия „ Д. А. Ценов “ в Свищов със специалности „ Икономика и търговия “ и „ Вътрешен финансов надзор “, Академията на Министерството на вътрешните работи със компетентност „ Защита на националната сигурност “.

В интервала 2001-2015 година е заемал разнообразни експертни и управителни длъжности в Националната организация за приходите . Професионалният му опит е обвързван с разбор и следствие на данъчни измами, оценяване на риска на комерсиалните браншове, взаимна работа с ДАНС, прокуратурата и задгранични партньорски организации и служби. Бил е съветник в региона на финансите и данъчното законодателство.

Припомняме, че от май 2021 година до август 2022 година Спецов заема длъжността изпълнителен шеф на Национална агенция за приходите.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР