Министерски съвет в оставка и премиерът Николай Денков в оставка

...
Министерски съвет в оставка и премиерът Николай Денков в оставка
Коментари Харесай

С решение на МС и Денков: ПП получава два имота в топ центъра на София

Министерски съвет в оставка и министър председателят Николай Денков в оставка взеха решение да дарят безплатно два парцела в топ центъра на „ Продължаваме промяната “. Припомняме, че решението бе импортирано през днешния ден като точка 9-та от районния министър на Политическа партия Андрей Цеков, като се базират на Закона за политическите партии.  

Така Политическа партия получават парцели в постройката на ул. „ Христо Белчев “ № 8 в регион „ Средец “, а вторият - на бул. „ Витоша “ № 12 в регион „ Триадица “.

20 март 2024, 12:24

Политическа партия се еманципираха от Демократична България: Министерски съвет в оставка им гласоподава обособена партийна централа

Според известието на Министерски съвет, „ Продължаваме промяната “ дава отговор на законоустановените предпоставки за основаване на безплатно право на прилагане върху парцелите - частна държавна благосъстоятелност за период от 10 години или до момента в който дава отговор на законовите условия за тяхното прилагане.

От Политическа партия пък са заявили, че разполагат с финансите, с цел да поддържат парцелите, а инспекции ще им се вършат от Областния шеф, още веднъж от Политическа партия.  


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР