Министерски съвет обяви, че започва процедура против налагането на санкции

...
Министерски съвет обяви, че започва процедура против налагането на санкции
Коментари Харесай

Елена Поптодорова: Орбан е прав, няма как да се превърнем в общежитие за мигранти

Министерски съвет разгласи, че стартира процедура срещу налагането на наказания към Унгария, откакто предходната седмица Европарламентът утвърди отчет, препоръчващ страната да остане без право на глас в Европейски Съюз. Каква ще бъде ориста на Унгария и следствията за общността - посетител с коментар по тематиката в Сутрешния блок на Българска национална телевизия беше Елена Поптодорова - член на Борда на Атлантически клуб в България, някогашен дипломат на България в Съединени американски щати.

Ако не се откри метод обществата от африканските страни да задържат жителите си, ние не можем да се оправим с този голям поток от бежанци, безапелационна е Поптодорова.

" Орбан е прав, че няма по какъв начин да се превърнем в едно универсално, безгранично общежитие, което да раздава топла храна три пъти дневно. Интеграцията е доста дълъг, нелек и във всички случаи, обвързван с правила развой ", сподели Поптодорова.

Дипломатът разяснява и връзките Русия - Израел откакто съветски боен изтребител беше свален в Сирия.

" Отношенията сред Русия и Израел са доста по-комплекси и не може да се проучват единствено след епизоди като този със сваления аероплан ", съобщи Поптодорова.

За Путин Израел е канал за Вашингтон, както Русия е канал към Иран за Израел, изясни още специалистът по външна политика. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР