Министерски съвет е един екип, работещ добре, в това число

...
Министерски съвет е един екип, работещ добре, в това число
Коментари Харесай

Некоалицията е единна, твърди транспортният министър

Министерски съвет е един екип, работещ добре, включително и представителите на ГЕРБ . В това бе безапелационен министърът на превоза Георги Гвоздейков , който е от квотата на " Продължаваме промяната ".

" Ако слушаме медиите, обществените мрежи, ние падаме всеки ден. От 6 юни ни смъкват всеки ден. Вижте, България се намира в доста комплицирана обстановка, както и светът като подобен, геополитическата конюнктура е доста комплицирана. България има потребност от устойчиво държавно управление. Министерски съвет си прави работата прелестно ", отговори на въпрос на  Гвоздейков.

Коментарът на транспортния министър идва след Бойко Борисов, сложили под въпрос бъдещето на така наречен " некоалиция ", както и след, които настояват, че таксите им за потребление на държавната железопътна конструкция скачат с пъти.
 Атанасов счита
Атанасов счита " сглобката " за нужна поради богатството на страната

Съпредседателят на Демократична България настоя неотложно да се смени шефът на ДАНС

Според Гвоздейков в Министерски съвет напрежение няма, а след в неделя обстановката " ще бъде доста по-различна ".

" Предизборната конюнктура подготвя доста такива тематики за полемика, може би тя е катализатор. (...) Всеки има право да приказва каквото желае , това са огромни политически сили, които имат да приказват тези неща, с цел да ги чуят техните органи. Тяхно право е, никой не може да ги спре... ", добави на въпроса ни Гвоздейков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР