Министърчето също има вина за това, което ставаПрезидентът на Славия

...
Министърчето също има вина за това, което ставаПрезидентът на Славия
Коментари Харесай

Венци Стефанов възмутен от погромите в БФС, кани Бербатов на среща

" Министърчето също има виновност за това, което става "
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се възмути от това, което се случи през вчерашния ден на митинга пред входа на Българския футболен съюз. Шефът на " белите " разгласи, че в понеделник ще чака в Бояна претендента за президент на централата Димитър Бербатов.

" Това, което се случи през вчерашния ден, беше срамно! Грозно! Недостойно! Знаете ли - погнусен съм. Да използваш деца, да хвърлиш деца на първа линия, да се криеш зад деца, това граничи с педофилията. Гнусно е! Тези деца спортисти ли ще стават или хулигани? Застанали начело и ритат, хвърлят, трошат, беснеят. Къде са родителите на тези деца? Кой ще дава отговор за това нещо? Кой?

И къде беше това неразбирателство, което желае да става президент на футболния съюз? По този метод ли ще става? А, той споделил, че не толерира такива прояви на вандализъм и бил срещу ексцесиите. Така ли? А къде беше бе, момче? Къде беше да ги спреш? Нали ти си лицето на смяната? Нали ти си движещата мощ? Защо не пристигна на митинга от самото му начало? Защо не излезе да спреш тези деца? Скри се някъде и пристигна най-после, а? Имаш ли нещо в панталоните? Съмнявам се. Видя се какво съставляват.

Михайлов в този момент би трябвало да написа до всички вероятни организации за това, което стана - от полицията до ФИФА. Дали ще го направи, не знам, той дава отговор за дейностите си. Но в случай че има чест и достолепие, не може да остави нещата по този начин. Трябва някой да дава отговор за това, което се случи. Говоря за уредниците, за клубовете и за тези, които са си пратили децата там. Ама Бербатов пропуснал ексцесиите, другояче щяло да бъде друго. Защо те нямаше, Димитре? Пак запитвам.
Знаете ли какво, поканвам Димитър Бербатов да пристигна пред постройката на БФС в понеделник. Целия ден ще съм в Бояна и ще го очаквам! По което време желае, тогава да пристигна. Има ми и телефона, в случай че има нещо да ми споделя, само че най-добре да пристигна пред постройката в Бояна. Но го желая самичък - да застанем мъж против мъж! Аз ще съм начело, където през вчерашния ден вилняха децата, да пристигна Бербатов и пред мен да хвърли киви по входа. Хайде! Чакам те, Димитре! Ела. Повтарям - понеделник ще го очаквам целия ден. И вие, медиите, елате. Нека всичко е пред камерите. Да пристигна да стачкува, само че без децата и кюстендилците. Аз и той.

И Кюстендилеца ми има телефона, аз не се укривам от никого! Той е един последовател на ЦСКА, няма неприятно в това, само че един почитател би трябвало да си поддържа тима. Кюстендилеца с мен не може да приказва за футбол. Когато той извади пари и стартира да дава заплати в даден клуб, тогава може подобен като него да приказва с мен за футбол. Другото е несериозно. Кюстендилеца да върви да мята киви и айран в Кюстендил.

Министърчето също има виновност за това, което става. Той насърчава Бербатов и екипа му. Адвокат, който ми загуби едно дело, а след това се оправдаваше с Мирчо от Вършец. Това е истината. Пак запитвам - кой ще понесе отговорност за това, което става? Забъркаха голяма каша! За кой сериозен човек с пари приказвам, че е зад Бербатов ли? Е, помислете. Никак не е мъчно да се сетите. Футболен човек, известно име. Близко е до акъла. Баба ми споделяше, че би трябвало да имаш пипе. На който му сече пипето, ще се сети за кого приказвам ", съобщи Венцеслав Стефанов.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР