Министърът в оставка и подсъдим Славов най-вероятно няма да се

...
Министърът в оставка и подсъдим Славов най-вероятно няма да се
Коментари Харесай

Гешев иска съдебно-психиатрична експертиза за Атанас Славов

Министърът в оставка и обвиняем Славов най-вероятно няма да се яви в съда и демонстрира отношение към това, което той назовава " правосъдна промяна ". Ето това е очевидно правосъдната промяна съгласно него и кръга, който гравитира към него. Ще упорствам да бъде свикан в качеството на обвиняем, с цел да мога да задам въпросите си към него за неговите изказвания, които не почиват на никакви обстоятелства и са неистина. Много е тъжно министър на правораздаването да лъже. 



Това съобщи някогашният основен прокурор Иван Гешев, който заведе дело против Атанас Славов във връзка изявлението на правосъдния министър, че някогашният обвинител номер едно има връзка с кръга към Мартин Божанов – Нотариуса, съобщи кореспондент на БГНЕС.

" Безпрецедентно е може би, че министър на правораздаването е обвиняем ", сподели Гешев и акцентира, че е откровено обезпокоен за неговата вменяемост " поради изказванията му, че съм Господ ", по тази причина ще упорства и за съдебно-психиатрична експертиза.

По думите му, в случай че се окаже, че Славов не може да управлява постъпките си и да схваща дейностите си, това завършва и въпроса със правосъдната промяна. " Аз съм откровено обезпокоен за това, което той прави в Министерство на правораздаването, в случай че се окаже, че е неуравновесен ", добави той.

Гешев чака и ще желае от съда Славов " да бъде наказан като клюкар и измамник ".

Гешев разяснява и че заради имунитета на депутата от ПП-ДБ и някогашен вътрешен министър Бойко Рашков делото, което е завел против него, е спряно. „ Явно политическият отпадък в Народното събрание, тъй като това са отпадъци и служащи в бардака, в случай че изтъквам класика Христо Иванов, който сподели, че Борисов е най-хубавият сводник в бардака на властта, а в този момент сега всички са в този бардак, т.е. те са работнички. Работничките в този бардак се крият зад имунитета си и вследствие на това делото е спряно. Вероятно ще бъде спряно и за лицето, което настоявам, че също е клюкар – споделя се Минчев, началник на една от комисиите в Народно събрание, въпреки и краткотрайна ", съобщи той.

Бившият основен прокурор упорства тези две лица да се откажат от имунитета си. " Те се крият, тъй като съгласно мен са лъжци ", счита той.

Според Гешев единственият триумф на това държавно управление е, че " нелегално и в нарушаване на правилата на върховенството на закона отстраниха основния прокурор ". Той дефинира случая " Кьовеши против Румъния " за еднакъв и означи, че Европейският съд за правата на индивида е споделил, че това е нелегално.

По думите му отстраняването му от поста основен прокурор " беше заварката за сливане на държавното управление ".

Гешев отхвърли да познава Мартин Божанов – Нотариуса. " И изобщо не ме интересува. Това е треторазреден лъжец с каквито е цялостна цяла София. Това е един малък лъжец, който има връзки и почнал да се хвали с разнообразни имена и притегля някакви пари. Защо няма комисия за Петьо Петров – Еврото, за Алексей Петров? Защо няма за атентата против основния прокурор на страна от Европейски Съюз ", попита той и добави, че Нотариуса е малък лъжец, а разликата сред Нотариуса и Петьо Петров – Еврото е " сред Космоса и Земята ".

Бившият основен прокурор съобщи, че по негово време са се разследвали измамници, Нотариуси, Баневи, Арабаджиеви, Божков, Миньо Стайков, съветски шпионаж, телефонни измами, а в този момент се " взимат пари, с цел да се прекратят, с цел да се оправдаят и с цел да се покрият политици заради политическите контакти на правосъдната власт ". „ Точно тъй като работех е офанзивата против мен, в която се сплотиха политици и олигарси ", сподели още той.

Гешев е безапелационен, че до момента в който е бил основен прокурор недосегаеми хора са били в ареста, а сега ги пускат.

" Съдебната промени завърши с противозаконното изменение на Конституцията и сега правосъдната власт е на каишка при политиците. И в този момент битката е тази каишка кой ще я държи. Така че всичко завърши, радвайте се на престъпността от 1990-е години, бъдете щастливи от битовата престъпност, от проведените групи, които към този момент не се проверяват в центъра, а са по места, от прекратените каузи за политици ", заключи той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР