Министърът подчерта, че страната ни има всички природни дадености, които

...
Министърът подчерта, че страната ни има всички природни дадености, които
Коментари Харесай

Правителстовто с планове да превърне България в дестинация за здравен туризъм


Министърът акцентира, че страната ни има всички естествени дадености, които ни дават голямо преимущество за разпространение на здравния, балнео и спа туризма , като това би асъдействало и за развиването на годишния туристически сезон. следва да работи съвещателен съвет , който ще включва представители на три министерства - на туризма, опазването на здравето и околната среда и водите, както и представители на четирите партии в обединението. 

По думите на министъра напъните на Министерството на туризма са ориентирани и към въвеждането на ваучери за „ здравна предварителна защита “, които са потвърдено ефикасен механизъм за повишение на туристопотока . „ Също по този начин използването им в балнео и СПА курортите на страната ще увеличи предварителната защита и профилактиката, като част от здравето на хората “, бе безапелационен той.

В проекта за развиване за здравен туризъм е заложено и уравновесено и интегрирано развиване на здравния туризъм на районно равнище, както и усъвършенствано маркетиране на интернационалния и вътрешния пазар.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР