Министърът на земеделието Иван Иванов разпореди да бъде извършена проверка

...
Министърът на земеделието Иван Иванов разпореди да бъде извършена проверка
Коментари Харесай

МЗХ проверява Общинска служба Земеделие - Петрич

Министърът на земеделието Иван Иванов разпореди да бъде осъществена инспекция на Областна дирекция " Земеделие " - Благоевград (ОДЗ-Благоевград) и Общинска работа по земеделие - Петрич (ОСЗ-Петрич), оповестяват от Министерство на земеделието и храните. Поводът е извършената интервенция на ГДБОП и Европейската прокуратура в гр. Петрич, при която бе арестуван началника на Общинска работа по земеделие.

Проверката на място следва да се извърши в интервала от 30.06.2022 година до 01.07.2022 година Изискано е да бъде оказано подпомагане на проверяващите от структурите на министерството на територията на обл. Благоевград. В хода на инспекцията ще бъдат изискани документи от ОДЗ-Благоевград, ОСЗ-Петрич и Областна дирекция на ДФЗ - РА Благоевград. Ще се извършат инспекции на място от инспектори на ОДБХ - Благоевград в животновъдни обекти, имащи отношение по случая.

Към сегашния миг проверяващите от Министерство на земеделието са на място в ОСЗ - Петрич, като инспекцията на място продължава. Резултатите от инспекцията ще бъдат оповестени в период до 08.07.2022 година
 Арестуваха 8 души при акция на ГДБОП и Европейската прокуратура
Арестуваха 8 души при акция на ГДБОП и Европейската прокуратура

Задържаните правили злоупотреби с европейски средства по аграрни стратегии в град Петрич
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР